Rujan 2012

Prezentiramo vama projekt za kojeg možemo  reći "Parking u oblaku"!
 

 

 

  

 KAKO  PARKIRATI  SVOJ  AUTO  U  29.  KATU  SVOJE  GARAŽE


Hamilton  Scots  Singapur

 

Novu dimenziju parkiranja u 56 apartmana nebodera Hamilton Scots u Singapuru omogućio je parkirni sustav Wöhr Multiparker 720. Svaki apartman ima po dva parkirna mjesta, koje se nalaze ispred stana na svakom katu, i to i u visini sve do 100 metara. Tako je stvoren novi način parkiranja sa nazivom "Skygarage", koji je dizajniran za zahtjevne ljubitelje automobila, gdje vlasnici žele vidjeti svoj automobil direktno iz stana i što može također biti jedan od glavnih razloga, zašto so odlučili kupiti taj stan.                                                             Više o projektu!

 

  

 

     

 

Wöhr Multiparker 720 je automatski parkirni sustav koji omogućuje vlasnicima svoje omiljeno vozilo (Ferrari, Lamborginija ili slično) jednostavno i sigurno parkirati od 1. do 29. kata tako, da vozilo vozač parkira u prizemlju u ulaznu kabinu. Nakon identifikacije vlasnika apartmana, sustav vozilo automatski transportira u garažu na određenom katu i mjestu.                                                                       Više u video snimku!

 

  

  

   

 

Kada vozač napusti ulazno kabinu, automobil se automatski transportira u lift, se okrene za 90 stupnjeva i diže na odgovarajući kat i parkirati ispred apartmana.                                                                                                                                                                                                                    Više u video snimku!

 

  

 

  

 

 

 

 

Sustavi koji omogućuju ove i slične rješenja iz grupe Multiparker prikazani su također i u drugim projektima!  Saznajte više!

 

 

  Najbrži način do više informacija!   JE OVDJE!                            

 

  

 

Domov

 

Otto Wöhr GmbH

 

Podizni parkirni sustavii

 

Kombinirani sustavi

 

Automatizirani parkirni sustavi

 

Referentni radovi

 

Specifikacije

 

Aktualno

 

 

 

Svaki mjesec nešto novo!